Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Privat formuesforvaltning

Invento bistår formuende privatpersoner med å kapitalsikre og bevare deres formue. Vi legger vekt på en langsiktig strategi, risikostyring og oppfølging underveis for å ivareta formuen. Mange formuer er ment å vare i generasjoner. Korrekt tilpasset forvaltning er derfor sentralt også her.

Vi forvalter også midler gjennom investeringsselskaper. Hvert enkelt investeringsselskap har spesifikke målsetninger og behov. Basert på investeringsselskapets risikotoleranse og tidshorisont bygger vi en portefølje som maksimerer avkastningen til avtalt risiko.

Pensjon

Invento hjelper hver enkel med å tilpasse en strategi for å oppnå sitt pensjonsmål. En pensjonsstrategi er individuell og tar hensyn til hva man får fra Folketrygden, tjenestepensjon og private ordninger.

Uavhengig av om det er pensjonssparing, forvaltning av formue eller forvaltning av et investeringsselskap legges det vekt på en individuelt tilpasset investeringsstrategi.

Share on Facebook

Logg inn